¿Què hi ha sota l’aigua de la costa de la nostra ciutat?

L’empresa encarregada de l’abalisament de les platges d’Arenys, farà avui una xerrada on explicarà què hi ha sota l’aigua de la costa de la nostra vila

Foto: Pep Llucià

Aquesta activitat, que tindrà lloc avui a les 7 de la tarda a la Biblioplatja, s’emmarca dins del cicle de jornades mediambientals.

L’empresa QStar Serveis Costers Integrats ha estat l’encarregada de dur a terme l’abalisament a les platges d’Arenys, instal·lat a principis de la temporada d’estiu. Un abalisament que, a diferència d’altres anys, presenta una peculiaritat, i és que és ecològic. Pep Llucià, membre de QStar, destaca que a la xerrada s’explicarà com són aquests biòtops i quina diferència hi ha amb els tres blocs de formigó que s’havien utilitzat fins ara.

L’empresa està documentant tota aquesta vida que s’està creant en aquests biòtops i durant la xerrada es mostraran algunes imatges de l’estat actual d’aquests abalisaments. D’aquesta manera, els arenyencs es podran fer una idea de quins animals s’hi amaguen.

D’altra banda, Llucià destaca que, mentre alguns municipis només tenen un biòtop instal·lat, Arenys és l’únic municipi que ha fet tot l’abalisament de la seva costa amb ells. La xerrada “Què s’amaga sota l’aigua d’Arenys” tindrà lloc avui a les 7 de la tarda a la Biblioplatja.