PLATJA

La Platja és l’altra dels espais naturals sobre els que Q-Star Serveis Costers Integrats S.L desenvolupa els seus serveis amb la finalitat de donar servei a les necessitats dels Ajuntaments i entitats privades que en definitiva, responen a les tendències i exigències dels usuaris com espai públic de lleure i oci centrats a més a més principalment durant un període curt però molt intens com és l'éstiu, que és quan a la península ibèrica hi predomina el bon temps.
En particular, Q-Star Serveis Costers Integrats S.L a centrat la seva filosofia de treball a entendre com que a la platja s'hi actua de forma puntual per després retirar-ne tots els seus productes, per això tot el que fabriquem es modular.

VIGILÀNCIA

TAV
PVA
SVG

ACCESIBILITAT

PDL
PMR
PSR

MOBILIARI

D'estructura robusta i resistent al vandalisme, els nostres tancaments, destaquen per un disseny molt cuidat i per la qualitat dels materials de fabricació.
Es caracteritzen per ser:
-Estructures de perfils de les millors marques del mercat resistents i transportables,
-Resistents al vandalisme,
-Resistents a les agents meteorològics externs típics de zones humides.
CMA

SENSIBILITZACIÓ

A Q-Star Serveis Costers Integrats SL creiem que l'educació de les persones és la solució a la millora del medi ambient. Per això realitzem kits de sensibilització ambiental amb productes recorrents a les platges i que malauradament els usuaris deixen al finalitzar el seu dia d'oci i descans, com a eines de potencials campanyes de sensibilització.

Són kits molt útils per Ajuntaments que poden oferir a les escoles, casals d'estiu, dia Internacional del Medi Ambient, etc... que poden ajudar a organitzar una jornada de concienciació per els més petits principalment però també als més grans amb l'ajud d'un educador/a o tècnic/a especialista en medi ambient.

SENYALÈTICA

A les platges les indicacions dels usos de cada zona són imprescindibles per al bon funcionament d'aquestes i alhora són molt consultades per els seus usuaris.
Q-Star Serveis Costers Integrats SL realitzem la senyalística que més s'adapta a la ideosincràcia de la platja seguint els indicatius dels Ajuntaments.
Realizem senyalitzacions amb fusta de pi autoclau així com amb estructures metàliques i suports resistents a bandalisme i les inclemències del temps.
Més
SDL

PROJECTE

Q-Star Serveis Costers Integrats SL realitzem projectes des del seu inici o bé en el moment en que un Ajuntament en vol fer una millora donada la situació. Doncs requereixen de seguiment amb realització d'informes de resultats.
Principalment realitzem projectes en que s'hi estudi actuacions de regeneració per procurar al seu estat de ``climax`` o fins i tot, millorar-ne la seva biodiversitat.
Més

CONTACTE PER A TREBALLS DE PLATJA

Enric Artigas Alaña / Gerent
+34 670 254 859
enric.artigas@q-star.es