PLATJA

Ès líaltra dels espais naturals sobre els que Q-Star Serveis Costers Integrats S.L desenvolupa els seus serveis amb la finalitat de donar servei a les necessitats dels Ajuntaments i entitats privades que en definitiva, responen a les tendËncies i exigËncies dels usuaris com espai p˙blic de lleure i oci centrats a mÈs a mÈs principalment durant un perÌode curt perÚ molt intens com Ès l'Èstiu, que Ès quan a la penÌnsula ibËrica hi predomina el bon temps.
En particular, Q-Star Serveis Costers Integrats S.L a centrat la seva filosofia de treball a entendre com que a la platja s'hi actua de forma puntual per desprès retirar-ne tots els seus productes, per aixÚ tot el que fabriquem es modular.
TAV

VIGILÀNCIA

PVA
SVG
PDL

ACCESIBILITAT

PMR
PSR

MOBILIARI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer
CMA

SENSIBILITZACIÓ

A Q-Star Serveis Costers Integrats S.L creiem amb les persones i per això, realitzem kit de sensibilització ambiental amb productes recorrents a les platges i que habitualment els usuaris deixen avandonades sobre la sorra quan podria fer-se a les paperes habilitades en punts estratègics.
Són kits molt útils per Ajuntaments que poden oferir a les escoles, casals d'estiu, dia el Medi Ambient, etc... que poden ajudar a organitzar una jornada de concienciació als més petits principalment però també als més grans amb l'ajud d'un educador/a o tècnic especialista.

SENYALÈTICA

A les platges les indicacions dels usos de cada zona són imprescindibles per al bon funcionament d'aquestes i alhora són molt consultades per els seus usuaris.
Q-Star Serveis Costers Integrats S.L realitzem la senyalistica que més s'adapta a la ideosincràcia de la platja seguint els indicatius dels Ajuntaments.
Realizem senyalitzacions amb fusta de pi autoclau així com amb estructures metàliques i suports resistents a bandalisme i les inclemències del temps.
SDL

PROJECTE

Q-Star Serveis Costers Integrats S.L realitzem projectes concrets que a part de començar-los des d'un inici, requereixen de seguiment de manteniment i els seus respectius informes de resultats.
Principalment realitzem projectes en que s'hi estudi actuacions de regeneració per procurar mantenir els espais naturals en el seu estat o fins i tot, millorar-ne la seva biodiversitat.