MAR

El mar és l’altra dels espais naturals sobre els que Q-Star Serveis Costers Integrats S.L desenvolupa els seus serveis amb embarcacions i tecnologies sempre actualitzades. Aquest fet ens permet optimitzar i millorar la nostra manera de treballar any rere any donant servei i resposta a les necessitatscreixents a conseqüència de l’ús d’aquesta zona per activitats d’oci i lleure principalment en períodes estiuencs. Activitats nàutiques, esports convencionals o de més risc, etc.... Per aquest motiu cal ordenar-ne els espais considerant les activitats que s'hi volen desenvolupar pensant en l'armonïa, la seguretat i la normativa establerta.

ABALISAMENT

A una platja se li demanen molts serveis, uns per alleugerir els efectes de la pressió humana sobre la natura i altres pels propis usuaris, que cada dia demanen millor qualitat dels serveis.

INFORMES TÈCNICS

A Q-Star Serveis Costers Integrats S.L. reaitzem informes tècnics per a serveis específics conforme les necessitats dels nostres clients, així com el desenvolupament de projectes d'ingenieria ambiental i d'assistència tècnica en materia de media ambient tant en l'àmbit de les platges com en el del mar. La nostra experiència, amb visió integrada del desenvolupament sostenible i d'un equip de professionals qualificats i especialitzats en diferents àmbits de la franja de costa, ens permet afrontar amb garanties una gran part dels serveis turístics i ambientals.

BUSSEIG PROFESSIONAL

Tots els Ports, Marines, Clubs Nàutics, etc... requereixen de tasques d’instal·lació, manteniment i millora de les seves instal·lacions situades sota de l’aigua, per oferir als seus clients el millor servei possible durant tot l’any per als vaixells que hi són amarrats.

HÀBITATS DE BANDA LITORAL

Q-Star Serveis Costers Integrats S.L, amb col·laboració per el dissenys de l’Habitat de Banda Litoral (HBL) de la Fundación Mar, s’encarrega de la fabricació, distribució i instal·lació d’aquest biòtops que vol ser el nou sistema d’abalisament sostenible per les pròximes generacions durant les temporades d’estiu a la coneguda franja de Banda Litoral, és a dir, allà on es restringeix el pas a les embarcacions de motor per a la seguretat dels banyistes.

PROJECTE

INVESTIGACIÓ DELS BIÒTOPS AL PONT DEL PETROLI (BADALONA)

Q-Star Serveis Costers Integrats S.L, des del passat Juny de 2017, disposa de 3 unitats d'HBL sota el prominent Pont del Petroli de Badalona. Aquesta iniciativa s'enmarca dins el Projecte ``Investigació del Hàbitat de Banda Litoral (HBL®) al terme municipal de Badalona`` que preten els següents objectius.

CONTACTE PER A TREBALL DE MAR

Pep Llucià Roura / Cap de Projectes
+34 648 040 146
pep.llucia@q-star.es